Hela Sverige går Bissen Brainwalk 26-27 september

Bissen Brainwalk firar i år tioårsjubileum och bjuder på en Coronaanpassad nyhet – "Hela Sverige går Bissen Brainwalk" helgen 26-27 september.

Till helgen hoppas vi att det bjuds på höstfint väder i hela Sverige. Då uppmanar Mathias ”Bissen” Larsson hela Sverige att gå en promenad till förmån för hjärnforskningen.

”2020 är ett speciellt år där vi alla behöver hjälpas åt för att minska smittspridningen av Covid-19. Samtidigt är det viktigt att röra på sig, att komma ut i friska luften och umgås med sina närmaste. Därför hoppas jag att många hänger på och sätter Sverige i rörelse, forskningen behöver fortsatt vårt stöd!”, säger "Bissen".

Konceptet är enkelt. Bjud med din närmaste familj eller vänner på en promenad i er hemstad. Ni väljer själva när startskottet går och hur långt ni vill promenera. Swisha 50 kr per person eller 100 kr per familj. Ta ett foto och publicera i sociala medier och tagga med #helasverigegårbissenbrainwalk2020

”Jag brinner för hälsa och för att hjälpa hjärnforskningen som räddade mitt liv, därför hoppas jag att många vill vara med. Vi går på olika ställen – men tillsammas går vi för att gemensamt göra skillnad!”

 

För mer information, kontakta

Mathias ”Bissen” Larsson, grundare av Bissen Brainwalk, tel 070 – 660 81 59