Utlysning

Utlysning om 500 000 kr delat på två forskningsprojekt från Insamlingsfonden Bissen Brainwalk till forskning om hjärnans alla sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar.

Ansökan

Det är nu möjligt att ansöka om forskningsmedel från Insamlingsfonden Bissen Brainwalk. Skicka en populärvetenskaplig beskrivning över det planerade forskningsprojektet på ca en A4 på svenska. Projektet ska ske under 2023. Vi vill även ha en kortfattad CV.

Ansökan skickas till Cecilia Yates på e-postadress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Sista dag för ansökan är tisdag 1 november 2022.

Ansökningarna sammanställs och vidarebefordras till insamlingsfondens styrelse som tillsammans med Mathias ”Bissen” Larsson, grundare av Bissen Brainwalk, beslutar om vilka projekt som ska tilldelas medel.

I år riktas särskild uppmärksamhet till forskningsområden med inriktning på ALS och stroke.

Utdelningscermoni i Köping

Forskningsmedlen delas ut tisdag 22 november i Köping vid en ceremoni i Köpings rådhus med speciellt inbjudna gäster. Det är viktigt att pristagarna kan närvara personligen vid utdelningen.

Välkommen med din ansökan!