Jubileumspromenad i Köping i september

Lördag 24 september är det äntligen dags för den tionde Bissen Brainwalken i Köping!

Hjärnan styr våra liv. Om hjärnan krånglar, då krånglar allt. Alla känner vi någon som på ett eller annat sätt är drabbad av någon form av sjukdom, skada eller funktionsnedsättning kopplad till hjärnan. Kanske går du för en förälder, för en mormor eller farfar, för en vän eller kollega, eller för dig själv. Kanske går du för dina barn, för framtiden, och för att alla ska få den hjälp och de förutsättningar de behöver. Oavsett anledning - kom och promenera med oss till förmån för hjärnforskningen och gör skillnad för livet!

Stora torget centrum för promenaden

Kl 13 drar musiken och biljettförsäljningen igång på stora torget mitt i centrala Köping. Vi kan med glädje meddela att Curt Lundmark är konferencier även i år! Kom i tid och passa på att besöka några av våra sponsorer som finns på plats. Det kommer även att finnas försäljning av Bissen Brainwalk mössor, kepsar, pannband, tights och annat. Om du inte har möjlighet att promenera - kom och ta en fika som säljs till förmån för hjärnforskningen!

Startavgiften är 50 kr per person eller 100 kr för en hel familj. Avgiften betalas på plats på torget, kontant eller med swish. Pengarna som samlas in under evenemanget går till forskningen om hjärnans alla sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar.

Bissen tar täten tillsammans med Börje Salming 

Kl 14 går startskottet för promenaden. Mathias "Bissen" Larsson med familj kommer att gå i täten genom centrum tillsammans med Börje Salming - en av Insamlingsfonden Bissen Brainwalks fantastiska ambassadörer! Promenadslingan runt Köping är på 5 km eller 10 km.

Varmt välkommen till Köpings mest angelägna promenad!