Bissen Brainwalk på Stockholm Stadion den 29 september

För första gången anordnas nu Bissen Brainwalk i Stockholm. Premiären i huvudstaden kommer genomföras som en härlig familjedag på Stockholm Stadion med en traditionsenlig promenad som kommer förläggas i Lill-Jansskogen.

Vi ses den 29 september! Aktiviteten inleds kl 12 och pågår till kl 16, dagen är full av olika aktiviteter. Människor i alla åldrar är välkomna, från de minsta till seniorer. Om du har en funktionsvariation så är du självklart lika välkommen och möjlighet finns att medverka på en enklare bana. Det blir uppträdanden, lotteri och många företag som ställer ut.

Promenaden startar klockan 13 och du kan välja mellan att gå 2,5 eller 5 kilometer i Lill-Jansskogen alternativt gå ett varv inne på Stockholm Stadion. Mer info finns på följande länk: https://www.camppro.se/bissen-brainwalk Det finns även ett event på Facebook där du kan anmäla ditt intresse att delta: https://www.facebook.com/events/317992102420018/

Alla pengar som samlas in under evenemanget går till forskningen om hjärnans sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar. Varmt välkomna till en mycket angelägen promenad!